OM OSS

Veronica Hedh

Ägarinna & Lärare

Veronica öppnade salongen 2017. En liten salong på ca 35 kvm en liten bit utanför centrala Rättvik. Kundkretsen växte snabbt och utbildningarna ökade så fler behandlingar kunde erbjudas. 

Februari 2019 flyttades salongen till storgatan, centrala Rättvik. Nu har vi Rättviks största skönhetssalong med behandlingar i alla dess former och håller även i professionella utbildningar av kända märken. 

Vi är tre anställda som brinner för skönhet, att jobba med kundkontakt och utvecklas ännu mer. Hos oss kan du känna dig trygg som kund då vi endast jobbar med produkter godkända för svenska läkemedelsverket och innehar certifikat i alla behandlingar. 

 

Mona Gharabi

Auktoriserad hudterapeut

Mona är våran fantastiska hudterapeut. Mona arbetar med det välkända märket Dermalogica . Hos Mona hittar du flera olika behandlingar som tex klassisk ansiktsbehandling, microneedling, syrapeeling, djuprengörande portömning. Vill du köpa produkter men inte vet vad du ska ha är du välkommen att boka en grundlig konsultation. Bokar du behandling ingår konsultationen kostnadsfritt. 

Saskia Nordkvist

Stylist

Saskia, vårat senaste tillskott. Saskia kom till oss som elev på en utbildning och har från dag ett visat att skönhetsbehandlingar är något hon vill utveckla. Utbildningarna har ökat och Saskia erbjuder samma behandlingar som Maja. Saskia är otroligt noga i sitt utförande och perfektion skall alltid utföras ! Sommaren 2020 blev Saskia erbjuden att börja jobba hos oss då vi såg att hon verkligen kommer passa in hos oss. En tjej med glöd för behandlingar och ett riktigt lyckopiller.